Connect with us

Hír

Mi lesz így Jimmy Garoppolo sorsa?

A tegnapi napig két olyan irányító is volt a ligában, aki kezdő szintet képvisel, azonban a csapata szabadulni akart tőle (a megfelelő ellenérték fényében). Baker Mayfieldet elcserélte a Browns a Panthersbe, így pedig Jimmy Garoppolo lesz a következő alanya a találgatásoknak.

Bőven vannak hasonlóságok a két QB helyzete közt, azonban az egy fontos különbség, hogy Garoppolo $25 milliós fizetéséből egy cent sem garantált. Így ki is vághatná a 49ers, hogy pénzt szabadítson fel, a másik opció viszont az, hogy JimmyG még nagyobb fizetéscsökkentésbe mehet bele egy csere érdekében, mint amekkorába Mayfield belement. Másik fontos különbség, hogy Garoppolo és a 49ers kapcsolata nem romlott meg, mint Mayfield és a Browns viszonya, így a 9ers nincs akkora kényszerben az elcserélésével és akár a novemberi trade határidőig is kivárhat, hátha valahol megsérül valaki és üresedés lesz.

Ugyanis jelenleg nehéz elképzelni, hogy bárhol szükség lenne Garoppolo szolgálataira. A Seahawks az egyetlen csapat, ahol nincs kezdő szintű irányító, de csoporton belül várhatóan nem adja el QB-ját a 49ers, vagy csak prémium áron, amit pedig Seattle-ben nem fognak megfizetni. Mindenhol máshol van már vagy egy fiatal QB, vagy egy Garoppolónál nem sokkal rosszabb opció, vagy ahol mondjuk nincs, ott van egy újonc, aki mellett van egy gyenge veterán (Steelers, Falcons), így felesleges lenne még egy.

Garoppolónak nyilván az lenne a legjobb, ha már az edzőtábor előtt elcserélnék, de tényleg nehéz olyan csapatot találni, amelyik meg akarná szerezni jelen állapotok szerint. A 49ers pedig így leginkább egy sérülésben bízhat egy olyan csapatnál, ahol van esély a rájátszásra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!