Connect with us

Hír

Mi lesz most a franchise taget igen, de szerződést nem kapott játékosokkal?

Négy franchise taget kapott játékossal – Mike Gesickivel (TE, Dolphins, Dalton Schultzcal (TE, Cowboys), Orlando Brownnal (LT, Chiefs) és Jessie Batesszel (S, Bengals) – nem sikerült megegyezni a hosszabbításról, így ők kénytelenek idén a taggel játszani. A lehetőségeik ugyanakkor eltérőek.

Gesicki és Schultz aláírta már a franchise taget, így nem igazán van mozgásterük. Mivel van szerződésük, így nem holdoutolhatnak, nem hagyhatnak ki edzéseket vagy előszezonmeccseket, mert ezek miatt pénzbírságot kapnak, amiket a csapatok akkor sem tudnak elengedni, ha akarnak. Ők emiatt jó eséllyel beállnak a sorba és szép csendben teszik majd a dolgkat.

Brown és Bates ugyanakkor nem írta alá a taget, így ők büntetlenül kihagyhatják az előszezont. Feltehetően ezt mindketten meg is lépik, de Brown és a Chiefs között elég jó maradt a kapcsolat, így várhatóan a left tackle nem fog kihagyni meccseket az alapszakaszban. Ellenben Bates kijelentette, hogy nem fog tag alatt játszani, amire bár van esély, de nem sok, ugyanis jövőre szintén tagelhető és még mindig kevesebbet keresne ezzel, mint amennyit a piacon kaphatna. Ezzel együtt pár alapszakaszmeccset kihagyhat a miheztartás végett, csak hogy jelezze a Bengalnak, hogy jövőre nem éri meg rá újra taget tenni, de alighanem őt is látjuk idén a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!