Connect with us

Hír

Nagyon elmérgesedhetett a viszony Rodney Hudson és a Cardinals között

Miközben mindenki arra vár, hogy meg tud-e egyezni egymással a Cardinals és Kyler Murray, szép csendben kialakul egy másik komolynak tűnő probléma is a csapatnál. Ugyan arról nincsenek információk, hogy miért, de úgy tűnik, hogy klasszis center Rodney Hudson és a csapat között nagyon elmérgesedhetett a viszony.

A dolog azzal kezdődött, hogy a falember nem jelent meg a csapat minitáborában, pedig erre nem kapott engedélyt. Ezt érintő egyéb riportok nem nagyon jelentek meg, Kliff Kingsbury pedig csak annyit mondott, hogy dolgoznak valamilyen problémán a felek, de ennél többet nem árult el. Viszont a PFT kiszúrta, hogy Hudson volt az egyetlen kezdő falember, aki nem szerepelt a Cardinals egyik Twitterre kirakott posztján, illetve a fiókot kezelők még a születésnapján sem köszöntötték fel egy poszttal. Mindez persze lehet véletlen is, de elég fura, hogy pont a csapat egyik legjobb és legdrágább játékosáról feledkeznek meg, miközben a harmadik körös újonc Myjai Sanders megkapta a maga posztját.

A 33 éves Hudson tavaly kapott egy 3 éves, 30 millió dolláros szerződést. Idén 10,85 milliót keresne, amiből ráadásul 6 millió garantált, így talán az anyagiakat kihúzhatjuk a potenciális problémaforrások listájáról. A játéka viszont láthatóan visszaesett, mióta a Raiderstől a Cardinalsba került, talán ezzel kapcsolatos lehet a nézeteltérés a felek közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!