Connect with us

Hír

Nem várható megegyezés a Bengals és Jessie Bates között

A franchise tagelt játékosokkal való hosszabbítás határideje július 15, azaz jövő péntek. A Bengals a kiváló safety Jessie Batesre rakta tavasszal a taget, azonban nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül megegyezni egy hosszú távú szerződésben.Mike Garafolo arról számolt be, hogy nem túl optimisták a felek ezzel kapcsolatban, mivel nagy a különbség a $12,9 milliós tag és a piac teteje, a Minkah Fitzpatrick által felállított $18,4 millió közt, amihez közeli összeget szeretne Bates. Az NFL Network insidere úgy látja, hogy a Bengals nem fog ennek közelében ajánlatot tenni.

Nehezíti a dolgot, hogy a Bengals gyakorlatilag irányítókon kívül nem szokott garantált tartalmakat adni a játékosoknak az első éven túlmenően. Emellett a csapat idén draftolta Daxton Hillt, aki akár át is veheti Bates helyét jövőre a kezdőben, ha úgy alakulnak a dolgok – és egyre inkább ebbe az irányba haladnak a dolgok, ráadásul a Bengals többször is így operált az elmúlt években.

Összesen nyolc játékos kapott idén franchise taget, közülük Davante Adamst elcserélte a Packers, David Njoku (Browns), Cam Robinson (Jaguars) és Chris Godwin (Buccaneers) hosszabbítást kapott, Bates mellett pedig vár még a sorsára Dalton Schultz (Cowboys), Mike Gesicki (Dolphins) és Orlando Brown (Chiefs).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!