Connect with us

Hír

Továbbra is él a Payton-Dolphins szál, de a Chargers és a Cowboys is esélyes lehet

Hiába vonult vissza Sean Payton, még mindig rendszeresen cikkeznek róla. A liga egyik legjobb főedzőjét és támadóguruját több riport is összeboronálta a Dolphinsszal (és Tom Bradyvel), a Miami Herald információi szerint pedig ez továbbra reális opciónak tűnik. És bár korábban úgy tűnt, hogy a Panthers is beszállhat a buliba, állítólag Payton listáján a Dolphins mellett a Cowboys és a Chargers van még.

A Dolphins idén nevezett ki egy új főedzőt Mike McDaniel személyében, aki annak ellenére, hogy ez nem látszik rajta, kisebbségi főedzőnek számít. Tekintve, hogy a csapatot épp perli a korábban kirúgott fekete főedző Brian Flores, minimum visszás lenne, ha ilyen hamar repülne egy újabb kisebbségi edző, pláne egy fehér szakember javára – még ha nincs is olyan szakértő, aki szerint ne képviselne Payton polcokkal magasabb szintet.

A Chargers is meglepő lenne, Brandon Staley ugyanis eddig kifejezetten jó munkát végez – bár egy újabb elmaradt rájátszás után akár el is gondolkodhat a váltáson a csapat menedzsmentje. Így a legjobb opciónak a Cowboys tűnik, ami már 2019-ben is megpróbálta megszerezni Paytont, ráadásul Mike McCarthy pengeélen táncol, így nagyon elképzelhető lenne a váltás, hacsak nem rak le valami nagyon szuper idényt az asztalra a dallasi együttes.

Persze tegyük hozzá, hogy a Saints aligha engedné el Paytont csak úgy (pláne az NFC-be) – egy első körös pick tűnik a minimumnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!