Connect with us

Hír

Trevor Lawrence: A tavalyi év után jobban értékelem a győzelmeket

Trevor Lawrence arról is volt híres mielőtt az NFL-be került, hogy sem a gimiben, sem az egyetemen nem veszített még egyetlen egyszer sem az alapszakaszban. A profik közt az újonc éve viszont kész rémálom volt Urban Meyerrel – akit 13 mérkőzés után kirúgtak –, hiszen rögtön 14 vereség is bekerült a neve mellé, a győzelem ízét pedig csak háromszor ízlelhette meg.

“Hosszú év volt, az egyszer biztos. Azt mondanám, hogy egészen pozitív tudtam maradni az év során, de azért voltak nehéz időszakok. Főleg akkor, amikor úgy mész haza, hogy már 5-6 meccset buktál zsinórban. Addig a pillanatig az egész karrierem során nem vesztettem ennyi meccset. Úgyhogy itt szembejött a valóság. De próbáltam pozitív maradni, egyben tartani a csapatot. Kihívásokkal teli év volt.

Úgy gondolom, hogy sokat tanultam a tavalyi évből. Adott egy más perspektívát. Úgyhogy sokkal jobban értékelem a győzelmeket, az biztos. De szembe néztünk és túllendültünk ezeken a kihívásokon, az új szezonra pedig magabiztosabban nézünk elébe, jó a csapatunk, szuper az edzői stábunk. Nagyon izgatott vagyok.”

– mondta Lawrence Colin Cowherdnek.

Lawrence szezonja a győzelmek mellett statisztikailag is katasztrófa volt, 59,6%-os pontossággal passzolt 3641 yardot, 12 TD-t és 17 INT-t, illetve futott még 334 yardot és 2 touchdownt. Ettől függetlenül bőven mutatott szép dolgokat, amik miatt reménykedhetnek a Jaguars szurkolói, és amik miatt Doug Pedersonnal az edzői stáb élén várhatunk egy nagyobb ugrást a QB-tól, ezzel együtt pedig az egész csapattól.

A mocsárból nehéz kitűnni – Trevor Lawrence különös újonc éve

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!