Connect with us

Podcast

Triple Coverage #393: A top 10 general manager

Hogy kik a legjobb general managerek a ligában? Erre próbáltunk felállítani egy top10-es listát.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2022-07-05 10:33

Köszi. 😍 Azzal nem értek egyet, hogy Gutekunst jól kezelte Rodgerst és a GB irányító helyzetet. Én úgy látom, hogy Love abszolút azért jött, mert azzal számolt, hogy Rodgers már túl van a zenitjén és két éven belül felkészül a lecserélésére, kvázi lemondott róla. Aztán a számításait Rodgers két MVP címmel húzta át. Az egész médiacirkusz, ami két holtszezonon át tartott a csapat körül Gutekunst sara. És akkor még az említett elkapó poszt hosszú éveken keresztül való hanyagolása. A roster bár erős, a cap helyzet viszont cudar.

Ami még kissé érdekes volt számomra, hogy Snead és Beane esetében is felmerült, hogy a csapat sikerességét tekintve nem lehet elmenni az edzők személyét figyelembe nem véve. Na, de ki nevezte ki McDermottot és McVayt (őt ráadásul 30 évesen, akkori legfiatalabb vezetőedzőként)? Utóbbit egyértelműen Snead, míg Buffalóba ugyanazon évben érkezett mind a kettő, de feltételezem McDermott Beane embere volt.

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  Staten Island
2022-07-06 11:39

Amikor Love-ot draftolták, az láthatóan nem egy koncepció része volt. Akkor sok bizonytalanság volt ARod karrirjének folytatása körül (és nem azért, mert a csapat nem bízott volna benne), így amikor a bordon eléjük került Love, akkor kihúzták. Ezzel kapcsolatosan is a hiba inkább csak az volt hogy ezt nem kommunikálták az érintettekkel, tényleg úgy nézett ki, mint egy hirtelen ötlet. Ez viszont megágyazott annak, hogy sokat javult a kommunikáció a vezetőség és ARod között. A médiacirkuszt pedig szerintem hagyhatjuk is, mert gyakorlatilag nyilatkozni sem kell, de a média gyártja akonteókat.

Staten Island
Staten Island
Reply to  Gáspár Bollók
2022-07-06 21:08

Egy első körös irányítót húzni egy 36 éves, két év szerződéssel rendelkező mögé, de azért konteó..

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x