Connect with us

Hír

Von Miller szíve még mindig a Broncosé, de a Super Bowl-győzelem enyhítette a fájdalmát

Von Millert tavaly szezon közben cserélte el a Broncos a Ramsbe, ahol aztán Super Bowlt is nyert. Kellett is ez a siker a szívének, ugyanis nagyon nehéz volt neki elhagyni Denvert, ahol nyolcszoros Pro Bowler és háromszoros All-Pro lett, emellett 110,5 sacket szerzett.

“Összetört a szívem, majdnem sírtam is. Hogy aztán Super Bowlt nyertem a Ramsszel, ez volt az egyetlen dolog, ami átsegített ezen.”

– mondta Miller a Denver Postnak.

Így Miller már két csapattal nyert Super Bowlt, azonban most egy újabb favorithoz igazolt, mikor a szabadügynökpiacon a Billst választotta. Ha esetleg összejönne neki az újabb gyűrű, akkor ő lenne a történelem első játékosa, aki három különböző csapattal is SB-t tud nyerni.

“Eljött a szabadügynök piac és úgy voltam, hogy Kos akarok lenni, Bölény akarok lenni, vissza akarok menni Denverbe, imádom a Cowboyst. Minden nagyon gyorsan történt, de végül a Bills mellett döntöttem, és várom a sok gyönyörű dolgot, amit ezzel a gárdával elérhetek.”

Miller elmondta azt is, hogy továbbra is szurkolni fog a volt csapatának és csapattársainak, ráadásul úgy tűnik sokat is vár a Broncostól idén.

“Ez a csapat szuper lesz. Keserédes, hogy nem lehetek a részese, mert még mindig narancs és kék a szívem, és így is lesz örökké. Sokáig közel voltunk az AFC Westben, és most ott van nekünk Russell Wilson. Jerry Jeudynak őrületes éve lesz, ahogy Courtland Suttonnak is. Azt kívánom nekik, hogy annyi meccset nyerjenek, amennyit csak lehet.”

Miller egyébként az előszezonban találkozik a Broncosszal, az első héten pedig a Ramsszel csap majd össze, úgyhogy sok lesz az ismerős arc a szezon elején.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!