Connect with us

Hír

Von Miller úgy gondolja, ki tudja tölteni a 6 éves szerződését

Elég meglepő volt, hogy a 33 esztendős Von Miller idén egy hat évre szóló szerződést írt alá a Buffalo Bills csapatával. Az 5 évnek fizetési sapka szempontból lett volna értelme a csapat oldaláról (ennyi időre lehet leosztani maximum az aláírási bónuszt), a hat évet viszont még ez sem magyarázza, legfeljebb az éves átlag magasabbra tornázása lehetett a cél. Mindenesetre a jövőbeli Hall of Famer pass rusher úgy tervezi, hogy kitölti a szerződését.

“Ez egy hat éves szerződés és alig várom, hogy az egészet kitöltsem. Tom Brady is megcsinálta, ahogy Bruce Smith is. Mindenki, akire felnézek, ha karrierjük időtartamáról van szó. Úgyhogy szándékozom kitölteni az egészet. Aki ismer tudja, hogy elég őrült vagyok.”

– mondta Miller a Buffalo Newsnak, majd hozzátette, hogy a fiataloknak mindig azt mondja, hogy ő minden elképzelhetőt elkövet, hogy frissen tartsa a testét. Amint elhagyja az edzőközpontot, a napja további része arról szól, hogy felkészüljön a következőre. Teszi ezt masszázsokkal, megfelelő táplálkozással, de akár akupunktúrával, jeges fürdőkkel, krióval, stb. Úgy látja, hogy 2022-ben már rengeteg lehetőség van erre, ő pedig mindet kihasználja. Ezért gondolja, hogy még közel a 40-hez is képes lehet játszani, ami igazi kuriózum lenne egy pass rushertől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!