Connect with us

Hír

Zimmer nem szerette Cousinst, ez pedig visszafogta az irányítót

A Mike Zimmer – Kirk Cousins házasság nem működött valami jól Minnesotában, az edző időnként nyíltan is kritizálta az irányítót, így sejthető, hogy a színfalak mögött még több negatív dolog zajlott le. A csapat korábbi linebackere és jelenlegi rádiós kommentátora, Ben Leber beszélt erről a CBS Sportsnak.

“Úgy gondolom, hogy végre ki fog teljesedni egy rendszerben és egy edzővel, aki ténylegesen tiszteli. Nem hiszem, hogy óriási újdonságot mondok azzal, hogy Mike Zimmer nem szerette Kirk Cousinst, és szerintem ez megmutatkozott azon, ahogy Kirk viselkedett és tartotta magát. A csapatot sosem adták oda neki, vagy sosem engedték, hogy elnyerje a csapat bizalmát, mert a főedző nem szerette.”

Leber azt is kiemelte, hogy az utolsó két évben a defense nagyon gyenge volt, és inkább ez volt az oka a gyenge szereplésnek, mintsem a támadósor. A futást egyáltalán nem tudták megállítani és a két perces támadásoknál sem sikerült leparancsolni az ellenfeleket a pályáról, így pedig szerinte a Cousins felé irányuló kritika “bullshit”. Úgy gondolja, hogy ha a védelem legalább egy közepes szintre képes, akkor a Vikings rájátszásba fog jutni idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!