Connect with us

Hír

80 fősre csökkentették a csapatok a keretet, íme a fontosabb roster-mozgások

A csapatoknak magyar idő szerint tegnap este 10 óráig kellett 80 fősre szűkíteniük a kereteiket. Mutatjuk a fontosabb, érdekesebb kivágásokat, roster mozgásokat. 

A Bills kivágta Matt Haacket, így már biztosan a “Punt Isten” Matt Araiza lesz a csapat puntere. A csapatnál emellett amíg lehet kivárnak azzal, hogy a sztárcorner Tre White-ot PUP listára tegyék-e.

A Bears elküldte az elkapó Dazz Newsome-ot és a tackle Julie’n Davenportot. Nem mutat jól számukra, hogy két elég gyenge egységbe nem fértek be.

A Broncos menesztette a linebacker Joe Schobertet, akit nemrég igazoltak le.

A Dolphins IR-re tette a cornerback Mackensie Alexandert.

A Jaguars a kicker Ryan Santosót menesztette, így egy rövid időre rúgó nélkül maradt a csapat, de a waiverről felvették a Chargerstől kivágott James McCourtot.

A Texans hivatalosan is sérültlistára tette John Metchie-t, aki rákkal küzd. Azonban nem IR-re, hanem reserve/NFI listára, így nem zárják ki, hogy idén még visszatér.

A Chiefs PUP-listára tette Lucas Niangot, aki kezdő is lehetett volna a támadófal jobb szélén, így viszont az első négy meccset mindenképp ki kell hagynia.

A Giants IR-re tette a linebacker Darrian Beaverst és a tight end Ricky Seals-Jonest, akik így idén nem lépnek pályára.  Emellett két támadófalembert, Nick Gateset és Matt Peartöt is PUP-listára tett a gárda, rájuk 4 meccs kihagyás vár legalább.

A Patriots IR-re tette a tavalyi harmadik körös pass rusher Ronnie Perkinst, aki így idén nem játszik.

A Packers egy 2023-as hetedik körös pickért elcserélte a Jaguarshoz a támadófalember Cole Van Lanent. Tavaly a hatodik körben draftolta őt a Packers, és egyébként Green Bay-ben nőtt fel, szóval valószínűleg nem örül ennek a cserének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!