Connect with us

Hír

A 49ers “boldogan” megtartaná Jimmy Garoppolót

A 49ers egyértelműen a másodéves Trey Lance mellett tette le a voksát, így már csak az a kérdés, hogy sikerül-e elcserélni Jimmy Garoppolót, vagy ki kell vágni. Elméletben ugyanakkor a csapat meg is tarthatja cserének a veterán irányítót – a tulajdonos Jed York szerint egyenesen örülnének, ha így alakulna a helyzet.

“Nem akarok a rosterről beszélni, sem arról, hogy Kyle Shanahan és John Lynch mit akar csinálni, mert teljes mellszélességgel támogatom őket. De ahogy korábban is mondtam, nem lehet elég jó irányítód. Ha úgy alakul, akkor boldogan megtartanánk Jimmyt. Örülünk, hogy itt van a velünk”

– idézi a csapattulajdonost a The TK Show.

Nyilván senki sem fogja azt mondani a 49ersből, hogy Garoppolo fölösleges és valaki igazán cserélhetne érte, mert különben kivágják. Azonban az is egyértelmű, hogy a csapat nem lenne “boldog”, ha bármilyen okból a rosteren kellene tartani az idén 25,6 millió dollárt kereső irányítót, miközben jövőre effektíve már most csak 12 millió dollárnyi cap space-e van a franchise-nak (amit idén megspórolnak Garoppolón, azt át lehet vinni a következő idényre).

Az irányító fizetése az alapszakasz kezdetén válik garantálttá, addig kell a csapatnak döntenie a sorsáról.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!