Connect with us

Hír

A Bucs leigazolta Carl Nassibot, a 49ers kivágta Darqueze Dennardot

Két évnyi kitérő után visszatér a Bucshoz az NFL első bevallottan meleg aktív játékosa, Carl Nassib, írja több forrás. A 29 éves pass rusher szerződése egy évre szól, a fizetéséről egyelőre nincsenek információk.

Nassib 2016-ban a Browns harmadik körös játékosa volt. Két évig volt a csapatnál, a kezdőbe is rendre befért, ennek ellenére a 2018-as szezon kezdete előtt nem sokkal kivágta a Cleveland. Ezt követően a Buchoz igazolt, ahol két év alatt 12,5 sacket szerzett. Az újonc szerződése lejárta után három évre 25 millióét aláírt a Raidershöz, ahol az elmúlt két szezont töltötte. A játék viszont nem igazán ment neki, 27 meccsen csak négy zsákolás került a neve mellé, így idén tavasszal elküldte a Las Vegas-i csapat. Mivel játszott már korábban a főedző Todd Bowles irányítása alatt, így jó esélye van arra, hogy túlélje a végső keretszűkítést még a mély védőfalban is.


Mindeközben a 49ers menesztette a cornerback Darqueze Dennardot a keretszűkítés első hulláma során – ma magyar idő szerint este 10 óráig kell a csapatoknak 85 fősre csökkenteni a roster méretét. A 30 éves Dennard a Bengalsban kezdte karrierjét és hat évet töltött Cincinnatiben, majd a Falconsban húzott le egy évet, tavaly pedig januárban írt alá a 49ers gyakorlócsapatába. Meglepő a korai menesztése, sokak szerint szerepe is lehetett volna a védelemben, de a jelek szerint a fiatalok kijátszották.


Még két érdekesebb tranzakció: a Dolphins leigazolta a korábbi első körös Mackenzie Alexandert a minőségi CB-sorába. A Chiefs pedig menesztette a korábbi második körös cornerback Lonnie Johnsont, akit egy kondíciós hetedik körös pickért szereztek meg a Texanstól három hónappal ezelőtt – a jelek szerint ők is bíznak a fiatalokban, Trent McDuffie mellett Joshua Williams és Jaylen Watson is használhatónak tűnik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!