Connect with us

Hír

A Steelers a rúgójával, a Patriots a punterével hosszabbított

Két special teamer is jóval gazdagabb lett a tegnapi folyamán: a Steelers a rúgó Chris Boswellel, a Patriots a punter Jake Bailey-vel hosszabbított.

Boswell négy évre $20 millióért írt alá, amiből $12,5 millió garantált – írja Jeff Nalley. Ezzel Justin Tuckerrel holtversenyben a liga történetének legjobban fizetett rúgója lett mind éves átlagban, mind garantált tartalmakban. A 31 éves játékos a második legrégebb óta a csapatnál játszó játékos jelenleg Cam Heyward mögött, 2015-ben csatlakozott a kerethez, azóta 104 meccsen szerepelt. Tavaly 40-ből 36 mezőnygólt és 29-ből 27 extra pontot teljesített, karrierjében 182/206 (88,3%) és 231/245 (94,3%) ez az arány.

Bailey négy évre $13,5 millióért írt alá, amiből $6,5 millió teljesen garantált – írja Adam Schefter. Az ő esete azért érdekes, mert eredetileg csak $965 ezret keresett volna idén, azonban mivel nem első körösként egyszer Pro Bowler lett első három szezonjának valamelyikében, így a szabályok szerint életbe lépett egy fizetésnövelő tétel, ami miatt már $3,98 milliós alapfizetése lett volna idén. Emiatt egyébként a kivágása is felmerült, de az biztos, hogy a Patriots nem akart neki ennyit fizetni idén, így inkább ezt felbontották és adtak helyette egy négy éves szerződést, ahol jobban elosztották a pénzeket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!