Connect with us

Hír

Az élő kaszinó nagyszerű élményt biztosít mindenkinek

Őrült fellendülés tapasztalható meg az elmúlt évek során az online kaszinók világában. Ez részben összefüggésbe hozható azzal a ténnyel is, hogy egy éven keresztül az emberek sok időt töltöttek otthon, így sokan olyan szórakozási lehetőségeket kerestek, amelyek interneten keresztül is elérhetők. Másrészt pedig, az online kaszinóoldalak a nagyközönség számára tették elérhetővé a kaszinóélményt. Hiszen, itt nem kell kiöltözni, kilométereket utazni és nagy tétekben játszani.

Az online kaszinókkal otthonod kényelméből játszhatsz, akár a hátsó kertben, vagy az ágyban heverve is, ráadásul nem is kell nagy összegeket befizetnünk. Számos játékkal akár ingyen, kedvtelésből is játszhatunk, vagy akár pár száz forintért. Ez különösen a nyerőgépekre jellemzők, amelyek a régi élő kaszinókból jutottak be az online térbe. Az online játékoldalak egyik nagyszerű jellemzője, hogy azok sikeresen ötvözték a digitális és élő kaszinó élményét, amiről te magad is meggyőződhetsz a https://campobet.com/hu/games/live-casino oldalon. 

Az online élő kaszinók lényege, hogy ezeket egy szoftverfejlesztő cég által berendezett stúdióból közvetítik, amely hasonlóan néz ki, mint egy kaszinócsarnok. Különböző asztalokat és játékokat találhatsz itt, amelyeknél élő osztók ülnek. Ezek az osztók kommunikatívak, profik, barátságosak és akár beszélgethetsz is velük.

A fejlesztő cég ezekben a stúdiókban számos kamerát helyezett el, amelyek nagy felbontásban közvetítenek mindent, emellett különböző mozgásérzékelőknek köszönhetően láthatod, mi is történik osztás, pörgetés alkalmával. Az élő kaszinó élményéhez nincs szükséged másra, mint stabil internetes kapcsolatra, általában játszhatsz asztali gépen, laptopon, táblagépen és telefonon is. 

Az élő kaszinó mellett a szárazföldiek is népszerűek

Olyan online kaszinók is vannak, amelyek az élő kaszinó játékokat a különböző szárazföldi kaszinókból közvetítik, amitől élethűbb online élményt keresve se találhatnánk. Itt láthatjuk és megtapasztalhatjuk a kaszinók nyüzsgését és mi magunk is játszhatunk egyes asztaloknál.

Éppen ezért nézzünk néhány érdekességet a szárazföldi élő kaszinókkal kapcsolatban. Azt vajon tudtad-e, hogy a kaszinókban nem fogsz a falon órát látni? Ez azért van így, mert ezek a létesítmények szeretnék, hogy minél több időt tölts ott, kikapcsolódj és ne az órát nézd állandóan.

Jöjjön egy kis krimi. Az egyik legnagyobb feltűnést keltő kaszinórablása 1994-ben került sor. Ezen a napon William John Brennant a Stardust kaszinó pénztárosa fogta magát és félmillió dollár értékű zsetont és készpénzt és egyszerűen kisétált az épületből. A pénztárost és a macskáját azóta senki se látta. Hogy a zsetonokkal mit kezdett, arról nem szól a fáma.

Ha pedig szeretnél szerencsét próbálni a világ legkisebb kaszinójában, akkor Londonba kell utaznod. Az angol fővárosban működő Grosvenor kaszinót ugyanis egy taxi hátsó részében találhatod. A játékosok, amíg eljutnak a kívánt címre rulettezhetnek, de bár és tévé is található itt. Igazán egyedi megoldás. 

Ma már minden házban vannak különböző kártyacsomagok és játékok, közkedvelt családi időtöltés a kártyázás, de ez se volt így mindig. A 16. századig ugyanis ezek a játékok a gazdagok kiváltságai voltak. A kártyapaklik egyediek voltak, azokat a kor legismertebb művészei festették, ezért igen drágák voltak. Egy nemes olyan becsben tartotta saját pakliját, hogy egy külön palotában tartotta, ahol cselédek őrizték azt.

Ez jelenleg már elképzelhetetlen, amikor a piacon, boltokban mindenki számára hozzáférhetők a kártyák és számos kártyabajnokságot is szerveznek, akár a kisebb településeken is, de érdekes tudni, hogy valamikor ez úri huncutságnak számított.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!