Connect with us

Hír

Baker Mayfield és Matt Ryan bemutatkozott, győzelemmel kezdett a címvédő

Nézzük, mi történt az előszezon első körének szombati játéknapján.

A Chiefs nem pihentette a kezdőit, szinte mindegyik sztár kapott pár snapet a Bears ellen. Patrick Mahomes már most nagyon élesnek tűnt, hét passzából hat volt jó 60 yardért és egy INT-ért. A védelemből az első körös újonc pass rusher, George Karlaftis tűnt ki, aki egy sacket, két QB hitet és egy negatív yardos szerelést gyűjtött az első félidőben. A túloldalon elég jól mozgott Justin Fields, de ahogy vártuk, nem volt – és jó eséllyel a későbbiekben sem lesz – könnyű dolga, három drive alatt ugyanis kétszer sackelték.

A Panthers legyőzte a Washington, és bár Baker Mayfield és Sam Darnold is pályára lépett, nem lettünk sokkal okosabbak: előbbinek csak hét passzkísérlete volt 45 yardért, utóbbinak pedig mindössze három 16 yardért és egy TD-ért. A Commandersnél viszont Carson Wentz elég sokat játszott, 13 kísérletből 10 sikeres átadással és 74 yarddal fejezte be a meccset.

A Coltsnál bemutatkozott Matt Ryan, ráadásul sokat is játszott (négy drive-on keresztül volt a pályán). A játék viszont annyira nem ment se neki, sem a kezdő támadósornak a Bills védelme ellen: sok volt a büntetés, a fal nem védte meg a veterán irányítót, az elkapók pedig nem tudták üresre játszani magukat.

A Seahawksnál többször kijelentették, hogy Geno Smith a befutó a kezdő posztért, de a tegnapi után alighanem elgondolkozik ezen a vezetőség. A veterán QB nem sokat mutatott a Steelers ellen, ellenben Drew Lock 15 passzkísérletből 102 yardot és két TD-t tett fel a táblára. A túloldalon az első körös újonc Kenny Pickettet kell kiemelni, aki egyelőre csak a harmadik számú QB, de már most bebizonyította (13/15, 115 yard, 2 TD, game winning drive), hogy sokkal több van benne, mint Mitch Trubiskyben vagy Mason Rudolph-ban.

A Dolphins pihentette a kezdőit, így nem láttuk Tyreek Hillt akcióban, de a Bucs is csak a B-csapatot küldte a pályára. Hasonló volt a helyzet a Saintsszel is, ahol Jameis Winston sérülése miatt nem akartak kockáztatni, míg az ellenfél Texansnál annyira biztosnak tűnik Davis Mills helye a kezdőben, hogy csak két drive-ot kapott.

A Rams, a Chargers és a Broncos sem játszatta a kezdőit az első héten, így az új szerzemények közül nem láttuk a pályán többek között Russell Wilsont, Khalil Macket és Bobby Wagnert sem. A Cowboys pedig ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta: a liga legfegyelmezetlenebb csapata képes volt 17 büntetést benyelni 129 yardért egy előszezonmeccsen.

Az eredmények:

  • Chiefs @ Bears 14-19
  • Colts @ Bills 24-27
  • Seahawks @ Steelers 25-32
  • Dolphins @ Buccaneers 26-24
  • Saints @ Texans 13-17
  • Cowboys @ Broncos 7-17
  • Rams @ Chargers 2922

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!