Connect with us

Hír

Chase Young, Jameson Williams, Gus Edwards és Jason Verrett is kihagyja a szezon elejét

Négy nevesebb játékos is kénytelen lesz kihagyni a szezon elejét, ugyanis a csapatuk a tegnapi nap folyamán reserve/PUP vagy reserve/NFI listára tette őket. A Ravens a második számú futó Gus Edwardsot, a 49ers a corner Jason Verrettet, a Washington a korábbi 1/2-es pass rusher Chase Youngot, míg a Lions az idei első körös elkapó Jamesson Williamst lesz kénytelen nélkülözni. A szabályok értelmében minimum 4 mérkőzést kell kihagyniuk.

Négyük közül az ACL-sérülésből lábadozó Edwards kiesése talán a legkevésbé fájó, a Ravens rosterén ugyanis ott van JK Dobbins, Mike Davis és Jusice Hill is. Verrettet szintén az ACL-e kényszerítette a partvonalra, ő ráadásul korábban már szakította el a térdszalagját, így a visszatérése erősen kérdéses (pláne a korábbi brutális mennyiségű sérülésének függvényében).

A változatosság kedvéért Young is ACL-sérülés miatt került PUP-listára, ráadásul ő Edwardsnál és Verrettnél később sérült meg, így az esetében az is elképzelhető, hogy négynél több mérkőzést kell kihagynia. Williams szintén ACL-sérülésből lábadozik, ő sérült meg legkésőbb négyük közül és várhatóan csak a szezon közepe környékén kezdheti meg profi karrierjét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!