Connect with us

Hír

Darius Slaytont nem lepné meg, ha kivágná a Giants

A csapatoknak holnap délutánig le kell szűkíteniük a rosterek méretét 53 főre, és ahogy minden évben, úgy idén is lehet jó pár meglepetés. Ilyen lehetne akár például Darius Slayton kivágása, ugyanakkor ha valaki, akkor az elkapó biztosan nem lepődne meg ezen.

“Nem hiszem, hogy meglepne, ha elküldene a csapat. Minden évben ez van, már negyedszere élem át ugyanazt. Nem tudom, mi lesz, de nem is nagyon stresszelek rajta. Ha nem vágnak ki, akkor itt leszek, ha meg elküldenek, akkor nem”

– nyilatkozta az elkapó (via PFT).

Slayton 2019-ben ötödik körös pick volt, de ennek ellenére nagyon ígéretesen kezdődött a karrierje. Újoncként 48 elkapásból 740 yardot és nyolc TD-t szerzett, és bár másodévesként némileg visszaesett a teljesítménye (sok volt a dropja és csak 81,5-es passer ratinggel vették célba), de azért 50 elkapásból 751 yard és három TD így is összejött. Minimum egy potens harmadik számú elkapónak tűnt, de tavaly teljesen bezuhant a játéka, minden ötödik labdáját elejtette és csak 339 yard és két TD került a neve mellé.

A formahanyatlás ráadásul az idei holtszezonban is kitartott: rengeteget dropolt az edzéseken és csak minimális szerepet kapott az első csapattal. Ehhez képest 2,54 millió dollárt lehetne spórolni a kivágásán, így abszolút benne van a pakliban, hogy nem éri meg a végső keretszűkítést.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!