Connect with us

Hír

Derek Carr az “anyaszomorító”, aki miatt nemet mondtak Tom Brady leigazolására?

Tom Brady tavaly kijelentette, hogy volt egy csapat, ami érdeklődött iránta szabadügynökként, de végül kitartott a már meglévő “anyaszomorító” (motherfucker) irányítójánál. Sokan találgatták, melyik csapatra és irányítóra utalt: a legtöbben a 49ersre tippeltek, de úgy tűnik, hogy a Las Vegas Raidersre utalt a rekordbajnok.

“Sokad dolgoztam azon, hogy Tom Brady és Rob Gronkowski a Raidershöz jöjjön. Már majdnem kész volt az üzlet, Brady konkrétan házat kezdett keresni a családjának. Erre jött Gruden és kijelentette, hogy nem akarja őt. A Raiders lehetett volna az a csapat, amivé a Bucs vált Brady és Gronk megszerzése után, de Gruden megfúrta az egészet”

– mesélte az UFC elnöke, Dana White Gronkowski első podcastjében (GronkCast), a történetet pedig a tight end is megerősítette.

Érdekes lett volna megnézni Bradyt évente minimum kétszer Patrick Mahomes és a Chiefs ellen, de a Super Bowl közel sem lett volna annyira evidens. A Raiders rosterének minősége ugyanis jócskán elmaradt a Bucsétől 2020-ban, különösen a védelem volt nagyon vékony a Tampa Bay-ével összehasonlítva. Persze Brady érkezése után jöhettek volna a csapathoz a veterán sztárok és nyilván nem lehet kizárni egy menetelést, de már két éve is eléggé egyértelmű volt, hogy a potenciális kérők közül a Bucs rostere a legalkalmasabb a bajnoki címre. Ezzel együtt nem kérdés, hogy nagyot szólt volna a Brady-Gronk duó Las Vegasban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!