Connect with us

Minden ami NFL

Edzőtábori csaták – AFC

Az edzőtáborok már egy bő hete tartanak (ráadásul ma éjjel megkezdődik az előszezon is!), és minden csapatnál küzdenek a játékosok a keretben maradásért vagy épp a kezdő pozíció kiharcolásáért. Előbbire rengeteg párharcot lehetne felhozni, most viszont inkább az utóbbival foglalkozunk, és megnézzük minden AFC-s csapatnál, hogy melyek a legfontosabb edzőtábori csaták! Holnap pedig jön az NFC. 

Baltimore Ravens: Bal oldali guard

Érdekes lesz nézni az elkapókat is a csapatnál, hiszen hat draftolatlan srác küzd egy, nagyon max két roster helyért, de a kezdők körül érdekesebb lesz figyelni a bal guard versenyre. A támadófalból négy hely fix, ez az egy, ami nem, ide pedig négyen is pályáznak, és mindannyian voltak már kezdők a csapatban. Patrick Mekari a legtapasztaltabb és ő bevethető gyakorlatilag bármely poszton a falban – épp ezért lehet hasznos elsőszámú cserének? Hozzá hasonlóan Ben Powers 12 meccsen kezdett tavaly, de a korábbi Last Chance U sztár Tyre Phillips is játszott öt meccsen, a hegyomlás Ben Cleveland pedig négyen. Gyakorlatilag bármelyikük megnyerheti a csatát.

Buffalo Bills: Punter Slot elkapó

Nagyon akartam a puntert hozni, de gondolom azért a “Punt God” Matt Araiza csak kijátssza Matt Haacket, még ha nem is indult olyan fényesen a tábora. A cornerbacket is lehetne hozni, de ha Tre White nem épül fel a szezon kezdetére, akkor Dane Jackson és Kaiir Elam is kezdő lesz, így nem akkora a csata. Így pedig a slot elkapó maradt igazi versengésnek, ahol Cole Beasley helyét kell átvennie valakinek. A piacról érkezett a biztoskezű veterán Jamison Crowder, a draftról pedig a highlight-elkapásokkal kitűnő Khalil Shakir, de talán kis mértékben az eddig is Buffalóban játszó és tavaly kicsit berobbanó Isaiah McKenzie-nek állhat a zászló. Nagy előnye viszont nincs, Crowder várhatóan bőven vesz majd el tőle snapeket az elején, a Billsnél pedig nyilván remélik, hogy az év végére Shakir átveszi majd ezt a helyet.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!