Connect with us

Hír

Extra pénzt kap Deebo Samuel, ha futásra is használják

Deebo Samuel megkapta a nagy szerződését, amiben végül nincs semmi kikötés arra vonatkozólag, hogy hogyan használhatják a pályán – emlékezhetünk, az elkapó kifogásolta, hogy futóként is bevetik, ezzel csökkentik a várható élettartamát az NFL-ben. Azonban azt sikerült elérnie, hogy extra pénzt kapjon abban az esetben, ha futóként is sokat használják.

Egész pontosan évi 650 ezer dollár ütheti pluszban a markát, amik csak futott yardokhoz és touchdownokhoz vannak kötve. Ha 380 yardot fut, akkor megkapja a 650 ezret, azonban ha ezt nem éri el, de legalább három TD-t fut, akkor 150 ezer dollár üti a markát (a kettő nem adódik össze, tehát maximum 650 ezret kereshet évente ezzel).

Samuel tavaly 365 yardot és 8 TD-t szerzett a földön, azonban csak a 9. héttől kezdték el így is használni, szóval ha egész évben futtatják, akkor reális elérnie a 380 yardot – persze kérdés, hogy hosszú távon mennyire éri meg neki ez az összesen kevesebb mint 2 millió dollár, ha közben pár évvel lerövidül a karrierje.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!