Connect with us

Hír

Geno Smith kapja az első csapatos snapek nagyobb részét a Seahawks edzőtáborában

Hiába érkezett a Seahawkshoz Drew Lock a Russell Wilsonért kapott ellenérték részeként, egyelőre úgy néz ki, hogy csak csereként számol vele a csapat. Ennek megfelelően leginkább csak a második csapattal edz a korábbi második körös QB, míg az első csapatos snapek nagy részét Geno Smith kapja.

” Igen, most Geno kapott több lehetőséget az első csapattal, de Drew igazán jó munkát végzett a támadósorunk megismerésével és a legutóbbi edzésen is jól teljesített”

– mondta a támadókoordinátor Shane Waldron, és hozzátette, hogy van egy tervük, kezdő irányító témában pedig a Broncos elleni első fordulós mérkőzésig ráérnek dönteni.

“Van egy tervünk, ez alapján tartjuk az edzéseket és értékelünk mindenkit. Fogjuk még keverni a lapokat, próbáljuk megtalálni a legjobb összeállítást, aztán majd ha döntésre jutottunk, akkor tudatjuk mindenkivel.”

Smith-nek ez lesz a harmadik szezonja Seattle-ben, és a tízedik az NFL-ben, miután a Jets a 2013-as draft második körében kiválasztotta. Tavaly nem volt rossz, amikor pályára került, bár a kis minta alapján nem lehet komoly következtetéseket levonni, és ez a “nem rossz” teljesítmény is csak csereirányító mércével állja meg a helyét. Ami Lockot illeti, ő tavaly elveszítette a kezdő posztot Teddy Bridgewaterrel szemben és egész karrierje során egy átlagos csereirányító szintjén játszott.

Így vagy úgy, de nem biztatóak a kilátások jelenleg Seattle-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!