Connect with us

Minden ami NFL

Ha csak egyetlen jó meccs van a karrieredben, akkor az legyen a Super Bowl

Mi számít sikeres karriernek az NFL-ben? 10 ezer elkapott vagy futott yard? 300 passzolt TD? Pár Pro Bowl és All-Pro kerettagság? MVP-címek? 10+ éves karrier és több millió dollár a bankszámlán? Büszke lehet magára valaki, akinek pályafutása során csak egyetlen jó meccse volt, de az pont a Super Bowlon jött össze? 

Alighanem senki sem vitatkozik azzal, hogy a hétszeres bajnok, kvázi minden rekordot birtokló Tom Brady sikeres NFL-játékos. De mi a helyzet például minden idők egyik legjobb elkapójával, Calvin Johnsonnal, aki bár a statisztikák alapján megállíthatatlan volt és rengeteg pénzt keresett, de egyszer sem nyert a rájátszásban a Lionsszel? És mit mondhatunk egy olyan játékosról, aki 3,2 yardos átlaggal 602 yardot és három TD-t futott karrierje során, de olyat tett a döntőn, amit jó eséllyel soha senki nem fog megismételni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!