Connect with us

Érdekességek

Hogyan keresheti vissza a pénzét Jimmy Garoppolo?

Ahogy mi is írtuk, Jimmy Garoppolo belement egy komoly fizetéscsökkentésbe, így egyelőre maradt a 49ersnél. Konkrétan a 25,62 millió dolláros fizetéséből lemondott 19,12 millióról, így idén csak 6,5 millió dollárt fog garantáltan megkeresni, de számára szerencsés körülmények között további 9 millióval lehet gazdagabb.

Jimmy Garoppolo belement a fizetéscsökkentésbe, marad (?) a 49ersnél

Ha minden héten az aktív rosteren lesz, akkor összesen 500 ezer dollárral lesz gazdagabb. Ezen kívül 250 ezer dollárt kap minden olyan meccsért, amikor legalább a snapek 25 százalékán a pályán van – amennyiben holnap Trey Lance megsérülne és Garoppolo végigjátszaná a szezont, akkor 4,25 millió dollárt keresne. Ha pedig mind a 17 meccset meg is nyerné, akkor összesen 1,7 milliót utalna el még neki a 49ers (100 ezer dollár győzelmenként).

A fentieken túl 500 ezer dollárt kap akkor, ha a rájátszás első két körének valamelyikén a snapek legalább felén a pályán van. Ha ugyanezt megteszi az NFC-döntőn, akkor ismét kap félmillió dollárt, a Super Bowlba jutás pedig további 500 ezret jelentene a számára. Végezetül: 1 millió dollárral lehet gazdagabb, ha a döntőben is ott van a pályán legalább a snapek felén.

Magyarán: Jimmy Garoppolo 8,95 millió dollár lesz gazdagabb akkor, ha a csapat minden meccsén játszik és 17-0-s mérleggel bejut a Super Bowlba (ott már nem muszáj nyernie, annyi könnyítés azért jár). Ha ez összejön, akkor meg is érdemli a pénzét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!