Connect with us

Hír

Hónapokra elvesztette Tyron Smith-t a Cowboys

A tegnapi edzésen egy futójáték során megsérült a Cowboys kiváló bal oldali tackle-je, Tyron Smith. Az ESPN információi szerint a bal combhajlítója szakadt el, emiatt pedig több hónapot is ki kell hagynia az idei szezonból.

A 32 éves, nyolcszoros Pro Bowler és négyszeres All-Pro játékos 2011 óta erősíti a Cowboyst, senki sincs a csapatnál nála régebb óta. Egészségesen a liga egyik legjobb left tackle-je, azonban az utóbbi időben már minden évben összeszedett kisebb vagy nagyobb sérüléseket, 2015 óta nem tudott végigjátszani egy idényt sem. Most ráadásul a rosszabbik forgatókönyv valósult meg és hosszabb időre dőlt ki ezzel a combhajlító-sérüléssel.

A Cowboys számára óriási veszteség ez, főleg hogy nem igazán van utánpótlás mögötte. A csapat idén kivágta La’el Collinst, így a túloldalon Terrance Steele fog kezdeni, Smith helyét pedig várhatóan az a Tyler Smith veheti át, akit ugyan idén az első körben draftoltak, de rövid távon guard posztra szánták és ott edzett az első csapattal. Itt nem mutatott egyébként rosszul az előszezonban, de most nagyon gyorsan kellene felvennie a ritmust a fal szélén, plusz az ő átrakásával a csereguard Connor McGovernnek kell beállnia a kezdőbe.

Ha esetleg nem akarják ennyire felforgatni a falat, akkor a tavalyi negyedik körös Josh Ball vagy az idei ötödik körös Matt Weletzko szállhatna be, esetleg a piacról szerezhetnek valakit (Eric Fisher?), de várhatóan Tyler Smith lesz a left tackle-je a dallasiaknak.

A Cowboys a Buccaneers ellen kezdi meg a szezont szeptember 11-én.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!