Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo ignorálta az edzőit, miután megkapta a nagy pénzt a 49erstől

Jimmy Garoppolo 2018. február 8-án kapott egy 5 éves, 137,5 millió dolláros szerződést, ezzel az NFL legjobban kereső irányítója lett. A bejelentés után viszont fogta magát, és konkrétan hetekre eltűnt, állítja a 49ers egy névtelenséget kérő edzője (via Peter King).

“Amint elhagyta a konferenciatermet, ahol bejelentették az új szerződését, egyszerűen eltűnt. Hetekig nem hallott róla senki. Nem vette fel a telefont, nem válaszolt az SMS-ekre. Mi meg csak néztünk egymásra, hogy mi a fene történt?”

Ráadásul nem ez volt az egyetlen ilyen eset, Garoppolo rendszeresen eltűnt és ignorálta az edzőit a holtszezonban, amikor még nem kezdődött el az offseason program. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy ezzel az irányító nem követett el semmilyen szabálytalanságot – a kollektív szerződés értelmében senkit nem lehet arra kötelezni, hogy effektíve a szabadsága alatt focival foglalkozzon. Persze azt sem lehet mondani, hogy jó dolog hetekre szó nélkül eltűnni és rácsapni a telefont az edzőkre, így amennyiben a riport igaz, ezt mindenképp kezelhette volna jobban a jelenleg új csapat után néző QB.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!