Connect with us

Hír

Lapátra került Josh Gordon, Phillip Lindsay és két korábbi első körös játékos is

Elkezdődtek a kivágások a ma esti határidő előtt, most a nap eleji néhány nevesebb játékos lapátra kerülését szedtük össze. 

A Chiefs menesztette Josh Gordont, aki egykor a liga egyik legjobb elkapója volt, azonban folyton füvezett, ezért gyakran eltiltották. Manapság már meg sem közelíti régi énjét. Négy elkapó helye volt fix a rosteren a csapatnál (JuJu Smith-Schuster, Mecole Hardman, Marquez Valdes-Scantling, Skyy Moore), a jelek szerint Gordon alulmaradt a versenyben az ötödik helyért, ami talán Justin Watsoné lehet.

A Chiefs emellett megvált a korábbi első körös nose tackle Danny Sheltontól is, ellenben kisebb meglepetésre az 53 fős keret tagja lesz a futó Ronald Jones.

A Bills megvált a korábbi első körös tight end OJ Howardtól és az elkapni tudó futó Duke Johnsontól. Utóbbi James Cook draftolásával nem meglepő, előbbi talán kis mértékben igen, hiszen idén igazolta őt a csapat második számú TE-nek, azonban a jelek szerint egyáltalán nem vált be. Jól kezdte karrierjét, de közel sem tudott felérni ahhoz a minősítéshez, amit prospectként kapott. Viszont ha Dawson Knox kiesik, akkor elég problémás lesz a TE-sora a csapatnak.

A Colts menesztette a korábban 1000 yardos futót, Phillip Lindsay-t. Jonathan Taylor és Nyheim Hines mögött sok babér egyébként sem termett volna neki, de érdekes, hogy nem tud már megragadni egy keretben sem – tavaly a Texans és a Dolphins is szabadult tőle.

Kövessétek ÉLŐBEN az eseményeket a trackerünkben!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!