Connect with us

Hír

Mason Rudolph iránt érdeklődnek a csapatok, de a Steelers nem akarja elcserélni

A Steelersnél valami oknál fogva nagyon szeretik Mason Rudolph-ot, aki jelenleg az idén igazolt Mitch Trubisky és az újonc Kenny Pickett mögött a harmadik számú irányítója a csapatnak. A legtöbb együttes kapva kapna az alkalmon, ha valaki cserélni szeretne a harmadik számú irányítójáért, a Steelersnél azonban nem így állnak hozzá a történethez.

Tom Pelissero információi szerint ugyanis a pittsburghiek fogadtak telefonhívásokat Rudolph elcserélésével kapcsolatban, azonban ők nem akarják ezt meglépni. A general manager Omar Khan elmondása szerint (via All Things Covered podcast) szeretnék, ha lenne veterán jelenlét a QB-szobában akkor is, ha Trubisky esetleg megsérülne. Emellett egyébként Rudolph olcsó, hiszen csak $3 milliót keres idén. Jövőre viszont szabadügynök lesz, így talán érdemes lenne még most értékké tenni – főleg hogy jó eséllyel egy snapet sem fog játszani már a Steelers szerelésében.

Persze elképzelhető, hogy csak megfelelő ajánlatot nem kapott eddig a Steelers Rudolphért, és lenne olyan ár, amiért elcserélnék. Kérdés, hogy van-e olyan csapat, amelyik ezt hajlandó megfizetni egy csereirányítóért, ráadásul egy nem túl izgalmas és nem túl jó csereirányítóért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!