Connect with us

Hír

Még elképzelhető egy megegyezés Watson-ügyben az NFL és az NFLPA közt

Nem érkezett újabb döntés a Watson-ügyben, pedig ha az NFL teljes szezonra akarná eltiltani, akkor tegnapig lett volna érdemes meghozni ezt az ítéletet, ugyanis akkor az irányító nem léphetett volna pályára a Jaguars elleni előszezon-meccsen – ahol öt passzából egy volt sikeres hét yardért. A PFT információi szerint részben azért nem született még újabb döntés, ugyanis még elképzelhető egy megegyezés az NFL és az NFLPA között.

Érdekes fejlemény, ugyanis eddig arról lehetett hallani, hogy elég messze voltak a felek álláspontjai. Legutóbb arról számolt be az AP, hogy Watson elfogadna egy 8 meccses eltiltást 5 millió dolláros büntetést. Az NFL oldaláról korábban lehetett olyat hallani, hogy 12 mérkőzést tartottak a minimumnak, de legtöbbször az egy éves eltiltást lebegtették be, plusz egy nagyobb, 8-10 millió dolláros büntetést.

Ezek szerint egy 10-12 meccses eltiltás plusz egy körülbelül 8 millió dolláros bírság lehet kompromisszumos megoldás, ha mindkét fél hajlandó adni az igényeiből, elkerülve a további, akár hosszan is elhúzódó bírósági folyamatot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!