Connect with us

Hír

Nelson Agholort elcserélheti vagy kivághatja a Patriots

A Patriots tavaly nagy bevásárlást tartott, aminek az eredménye többek között Nelson Agholor leigazolása lett. A korábbi első körös elkapó azonban nem igazán vált be, Doug Kyed pedig azt állítja belsős információkra hivatkozva, hogy a 29 éves támadó könnyen a csapaton kívül találhatja magát.

Agholor 2015-ben az Eagles 1/20-asa volt. Öt évet töltött Philadelphiában, majd egy évre aláírt a Raidershöz, 2021-ben pedig a Patriots játékosa lett – két évre 22 millió dolláros szerződést adott neki Bill Belichick annak ellenére, hogy soha nem volt egy jó elkapó, és ezt New Englandben is bizonyította.

Ugyan voltak kisebb serülései, de a 15 meccsen szerzett 473 yard és három TD még a nem túl magas elvárásokhoz képest is nagyon vérszegény teljesítmény volt. Érthető, hogy ezért nem szeretne BB idén 10 millió dollárt fizetni, de mivel a béréből 5 millió dollár garantált, így egy kivágás eseten csak 5 milliót spórolna a csapat 10 millió dollárnyi halott pénz mellett. Ennél egy csere sokkal jobb lenne, azzal ugyanis 10 milliót tudna spórolni a Patriots, viszont kvázi esélytelen, hogy ennyit bárki is fizessen neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!