Connect with us

Hír

Rövidhírek: Hosszabb kihagyás vár a Patriots újonc elkapójára és a Rams újonc falemberére is

Összeszedtünk pár kisebb-nagyobb hírt a hétvégéről röviden.

A Patriots második körös újonc elkapója, Tyquan Thornton kulcscsont-sérülést szenvedett és körülbelül 8 hét kihagyás vár rá. A szélvészgyors Thornton a kevés pozitívum egyike volt az edzőtáborban a Patriots támadósorát tekintve (habár ez épp olyan környezet, ahol a speedsterek dolga könnyebb), ezzel a sérüléssel azonban várhatóan október végéig nem fog tudni a pályán is bizonyítani. A csapat WR-sorát így DeVante Parker, Kendrick Bourne, Jakobi Meyers és Nelson Agholor alkotja az újonc hiányában.

A Rams idén nem választhatott a top100-ban a drafton, a 104. pickkel pedig a guard Logan Brusst húzták ki, és a kezdőbe is szánták. Ő azonban idén nem fog pályára lépni, ugyanis elszakadt a keresztszalag a térdében a Texans elleni előszezon-meccsen. Várhatóan Coleman Shelton játszik majd így a fal belsejében.

A Saintsnél Michael Thomas újra összeszedett egy sérülést. Az elkapó a bokája miatt az utóbbi két évben csak hét meccsen lépett pályára, és ugyan ebből már felépült, most viszont a combhajlítójával akadt problémája. Azt egyelőre nem tudni, hogy az idénykezdetre rendben lesz-e.

A Seahawksnál Pete Carroll sem tudja pontosan, hogy a második körös újonc futó, Kenneth Walker mikor térhet vissza sérüléséből – sérve volt állítólag, de az nem derült ki végül, hogy kellett-e műteni. Elsőre kis problémának tűnt csak és az alapszakasz kezdetére várhattuk vissza, azonban most már ez egyáltalán nem biztos.

A Texans kivágta a fullback Andy Janovichot, pedig 700 ezer dollárt garantált neki a holtszezonban.

JJ Watt koronavírusos, ezért 5 napot távol kell töltenie a csapattól, így pedig nem utazik el a Cardinalsszal Tennessee-be a közös edzésekre. Az előszezonmeccsen várhatóan egyébként sem lépett volna pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!