Connect with us

Hír

TJ Watt szerint még korai őt JJ-hez hasonlítani

TJ Watt tavaly beállította a sack-rekordot, hazavitte a legjobb védőnek járó elismerést, a top50-es listánkon a 4. helyet érdemelte ki (Aaron Donald és két irányító mögött), tehát a liga nagyon szűken vett elitjéhez tartozik. Ő azonban úgy gondolja, hogy még a saját családjában is van jobb játékos nála.

“Szeretném megértetni az emberekkel, hogy mennyire jó is volt a testvérem a pályája csúcsán. Ha visszanézzük a felvételeket, a srác rohadtul megállíthatatlan volt. Teljességgel megállíthatatlan. Négy-öt éven át hihetetlen dolgokat csinált, és szerintem még mindig magas szinten tud játszani. Úgy gondolom, hogy még túl korai szakaszában vagyok a karrieremnek ahhoz, hogy hozzá hasonlítsam magam.”

– mondta TJ, via PFT.

JJ Watt 2012-2015 közötti négy évéhez – ahol háromszor lett az év védője – talán senki nem érhet fel az NFL történetében, legfeljebb Aaron Donald vagy Lawrence Taylor. Az tehát nem valótlan állítás, hogy TJ nincs még JJ csúcsának a szintjén. A sérülések azonban elég komolyan befolyásolták JJ későbbi karrierjét és az utóbbi hat évből legalább négy szezonban a meccsek maximum felén tudott pályára lépni, így ha TJ hosszabb távon tud egészséges lenni és ilyen szinten játszani, akkor lekörözheti a bátyót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!