Connect with us

Hír

Újabb belső támadófalemberét vesztette el a Buccaneers

A Buccaneers támadófala tavaly a három legegészségesebb egység közt volt a ligában, idén azonban elkezdtek gyűlni a felhők az fal felett. Korábban a kiváló center Ryan Jensen esett ki hosszabb időre, az ő cseréje Robert Hainsey is összeszedett egy kisebb nyavalyát, most pedig a kezdőnek szánt bal oldali guard Aaron Stinnie dőlt ki az egész szezonra, miután elszakadt az ACL-je és az MCL-je is – erősítette meg Todd Bowles főedző.

Stinnie egyébként a távozó Alex Cappa helyét vette volna át, de az utóbbi három évben 14 mérkőzésen azért pályára lépett a csapatban, így nem volt teljesen tapasztalatlan. Annyi jó hír mindenképp van a Buccaneers számára, hogy ahogy Jensen esetében, úgy Stinnie mögött is van egy fiatal a keretben. Jensen helyét a tavalyi harmadik körös Hainsey veszi át, Stinnie helyét pedig az idei második körös Luke Goedeke.

A kérdés persze adja magát, hogy a profik közt még egyetlen snapet sem játszó páros mire lesz képes Tom Brady előtt. Az irányítónak egyébként is az talán a leggyengébb pontja, ha középről tudnak nyomást helyezni rá az ellenfelek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!