Connect with us

Hír

A Buccaneers, a Rams és a Texans is fontos játékost veszített el egy időre

Három csapat is fontos játékost veszített el egy időre, miután tegnap érkezett hír a sérülésükről vagy sérültlistára kerülésükről. 

A Buccaneerst eddig a támadó oldalon sújtották sérülések, most viszont a védőoldalra is beszivárogtak a problémák. Az idén igazolt veterán Akiem Hicks szenvedett lábfej-sérülést a Saints ellen, ami miatt egy hónapot ki kell majd hagynia – írja Adam Schefter. Egyelőre nem került hivatalosan IR-re, de könnyen lehet, hogy ez ma megtörténik majd. A 33 éves játékos helyén az újonc Logan Hall és a veterán Rakeem Nunez-Roches kaphat nagyobb szerepet.

A Ramsnél a Brownstól visszatérő cornerback, Troy Hill szenvedett ágyék-sérülést, ráadásul IR-re is került, ami azt jelenti, hogy legalább négy meccset ki kell hagynia. Ráadásul Cobie Durant is összeszedett egy kisebb sérülést, így Ramsey mögött a CB-mélység eléggé problémás jelenleg. Hill mellett egyébént a támadófalember Tremayne Anchrum is sérültlistára került, mivel eltört a lába. Ő kezdőként lépett pályára a héten, így ismét át kell alakítania a falát a csapatnak. Akár Oday Aboushi is lehet a megoldás, akit nemrég igazolt a Rams és most felhozta az aktív keretbe is.

A Texansnál a kezdő center Justin Britt múlt héten kihagyott edzéseket, majd a vasárnapi mérkőzést is személyes okokra hivatkozva. Hivatalos információ nem érkezett ezzel kapcsolatban, de állítólag gondolkozik, hogy folytassa-e pályafutását. Addig is NFI, azaz Non-Football-Injury listára helyezte őt a csapat. A helyén Scott Quessenberry kezdett a Broncos ellen és vélhetően marad is a kezdőben. A Texans emellett a linebacker Kevin Pierre-Louist is IR-re helyezte, aki így minimum négy meccs kihagyásra kényszerül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!