Connect with us

Hír

A Chiefsnek csererúgóra van szüksége, a Chargersnél JC Jackson még kérdőjeles

Egészen kiválónak ígérkező mérkőzést játszanak ma éjjel az NFL-ben, ugyanis két Super Bowlra is esélyes csoportrivális, a Kansas City Chiefs és a Los Angeles Chargers csap össze a csütörtök esti rangadón. A találkozó előtt a csapatoknak értelemszerűen le kellett adniuk a sérülésjelentésüket.

A Chiefsnél a rúgó Harrison Butkert kell nélkülözni, nem épült még fel a múlt héten összeszedett bokasérüléséből. A helyén nem a safety Justin Reid, hanem a frissen igazolt Matt Amendola fog rúgni. Rajta kívül csak egy kérdőjeles játékosa van a csapatnak, a kezdő guard Trey Smith, egyébként minden aktív kerettag egészséges. Meg lehet még említeni a héten IR-re került Trent McDuffie-t, aki a múlt héthez képest friss kieső.

A Chargersnél valószínű volt, hogy Keenan Allen nem fog tudni játszani, ez mára már biztossá is vált, illetve mellette a tight end Donald Parham sem lesz bevethető. A kiváló cornerback JC Jackson múlt héten nem tudott pályára lépni, jelenleg kérdőjeles besorolást kapott és majd vélhetően a meccshez közeledve derült csak ki, hogy ott lehet-e a kezdőben – elég fontos lenne a játéka.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!