Connect with us

Hír

A Cowboys tényleg leigazolja Jason Peterst

A Cowboys hosszú időre elvesztette kiváló bal oldali tackle-jét, Tyron Smith-t. Az eredeti terv az volt – és ezt Jerry Jones is megerősítette –, hogy az újonc Tyler Smith venné át a helyét a fal szélén, azonban ő egész nyáron guard poszton edzett és egyébként is még nyersnek tekinthető, így bőven volt kockázat ebben az elképzelésben. Ehelyett felmerült a veterán szabadügynök Jason Peters leigazolása, ami most Ari Meirov információi szerint meg is fog valósulni, a felek meg tudtak egyezni egy egy évre szóló szerződésben.

Peters egyelőre a gyakorlócsapatba kerül és várhatóan később viszik majd fel az aktív keretbe. Fun fact, hogy Peters utoljára 2004-ben volt gyakorlócsapatban, akkor még tight endként.

A jövőbeli Hall of Famer Eagles legenda már 40 éves, de még mindig egy korrekt kezdő szinten tud teljesíteni, tavaly a Bears színeiben volt kezdő 15 mérkőzésen át és teljesen rendben volt. Persze azt hozzá kell tenni, hogy rá sem lehet már számítani egy teljes szezonon át, hiszen már évek óta minden szezonban volt valami nyavalyája, ami miatt meccseket kellett kihagynia, de könnyen lehet, hogy ő a legjobb megoldás a Cowboys számára.

Az Eagles szurkolóknak biztos furcsa is lesz a rivális szerelésében látni, azonban Peters – aki Tom Brady mögött a második legidősebb játékos a ligában– Texasban nőtt fel és ott is lakik

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!