Connect with us

Hír

A közeledő hurrikán miatt lehet, hogy költöztetni kell a Buccaneers-Chiefs meccset

Amerikában időről időre feltűnnek hurrikánok így szeptember környékén, és idén is megvan ennek a lehetősége. Az Ian hurrikán közeledik Florida partjaihoz, az előrejelzések szerint szerdán csaphat le Tampa Bay környékére. Az NFL természetesen monitorozza a szituációt, hiszen a menetrend szerint vasárnap hazai pályán játszana a Buccaneers a Chiefsszel. Ez azonban könnyen lehet, hogy mégsem így lesz.

A Buccaneers a TheAthletic információi szerint ma Miamiba utazik, hogy a Dolphins központjában eddzen a hét folyamán – a Dolphins csütörtökön játszik Cincinnatiben, így szabadok a létesítményeik. A hurrikán vasárnapig biztosan lecseng, a kérdés inkább az, hogy mekkora pusztítást végez a városban. És ha nagyot, akkor mi lesz a mérkőzéssel.

Greg Auman információi szerint ha változtatni kell a menetrenden, akkor valószínűbb, hogy csúsztatják a meccset, mintsem áthelyezik, habár a Dolphins felajánlotta a Hard Rock Stadiumot. Jeff Darlington pedig arról számolt be, hogy ha a Bucs nem tudja megrendezni a találkozót, akkor sem Miamiban fogják megtartani, ugyanis az NFL nem akarja az állam erőforrásait használni, azt inkább a károk rendezésére fordítsák. Helyette egy másik helyszínen, például Minneapolisban rendezhetnék meg a találkozót (a Vikings Londonban játszik a héten).

Tavaly a Saintsnek kellett Jacksonville-be költöztetnie a nyitómeccsét az Ida hurrikán miatt, 2017-ben pedig a Buccaneers és a Dolphins első heti találkozóját is későbbre kellett halasztani hasonló okokból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!