Connect with us

Hír

A Lions két kezdője is megsérült vasárnap

A Lions nemcsak a Vikings elleni csoportrangadót, de két kezdőjét is elveszítette rövidebb-hosszabb időre. A futó D’Andre Swiftnek kificamodott a válla, és bár nem kell műteni, de így is hetekre kidőlhetett, míg a safety Tracy Walker jó eséllyel elszakította az Achillesét, így idén már nem lép pályára, írja Ian Rapoport.

A 23 éves Swiftnek rengeteg problémája volt már a sérülésekkel rövidke karrierje során, soha nem játszott végig egy teljes alapszakaszt. A kiesése ezzel együtt is komoly érvágás a csapatnak, ugyanis idén remekül teljesített: 8,6 yardos átlaggal szerzett 231 yardot és egy TD-t a földön 2,5 meccs alatt. A hiányában feltehetően Jamaal Williams kapja meg a kezdő pozíciót.

Walker kiesése is fájdalmas, ugyanis már évek óta stabil kezdő, az egyik legjobb játékosa a védelemnek (igaz, nem túl nagy a verseny). Idén is jól játszott, ráadásul nem nagyon van minőségi pótlás a helyére, így az eddig is szenvedő detroiti védelem jó eséllyel még rosszabb lehet a szezon hátralévő részében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!