Connect with us

Hír

Az Eagles játékosát nem ismerték fel a biztonsági őrök, a szurkolók között kellett parkolnia

Az Eagles újonc visszahordója, Britain Covey nem egy túl ismert játékos, de azért a csapat szurkolói tudják, hogy kicsoda. A jelek szerint az Eagles biztonsági őrei nem tartoznak ezen emberek közé, ugyanis a hétfő esti hazai mérkőzésre nem engedték be a játékosok parkolójába a Lincoln Financial Fieldnél, helyette elküldték oda, ahol a szurkolók gyülekeznek a mérkőzés előtt.

Persze nem segítette a dolgát, hogy nem volt érvényes belépőkártyája, mivel aznap hozták fel a gyakorlócsapatból az aktív keretbe, így csak abban bízhatott, hogy felismerik a bejáratnál.

“Mondtam, hogy felhoztak az aktív keretbe, én vagyok a visszahordó. Elég szkeptikusan néztek rám, majd egy idő után azt mondták, hogy bocsi, de nincs belépőkártyád. Nem akartam jelenetet rendezni, szóval csak megkértem őket, hogy irányítsanak oda, ahol mindenki más parkol.”

– mondta Covey az ESPN-nek.

Ugyan a gyakorlócsapatos parkolói kártyája miatt megspórolt magának 45 dollárt, de körülbelül 500 méterrel arrébb kellett letennie a kocsiját, aztán útbaigazítást kérni a tailgate-elő szurkolóktól, akik már felismerték és fotókat is akartak vele csinálni. Covey azt mondta, hogy ezt a furcsa “üdv az NFL-ben” pillanatot lehet hagyománnyá alakítja és minden meccsen a szurkolók közt fog parkolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!