Connect with us

Érdekességek

Az évi 18 milliót kereső Kenny Golladay csak két snapet kapott Brian Dabolltól

Tavaly Kenny Golladay 4 évre 72 millió dollárért írt alá a Giantshez. Akkor ez nagy fogásnak tűnt, egy évvel később viszont már ott tartunk, hogy az elkapó egészségesen sem képes a kezdőbe verekedni magát, a Panthers elleni meccsen már csak két snapen volt a pályán.

Golladay 2017-ben a Lions 3. köröse volt és maradéktalanul megszolgálta az árát. Kétszer is átlépte az 1000 yardos határt Matt Stafforddal, 2019-ben pedig vezette a ligát elkapott TD-kben. Ehhez képest tavaly 14 meccsen csak 521 yardot jegyzett TD nélkül, idén pedig ugyan az első fordulóban kezdő volt, de olyan rosszul játszott, hogy Brian Daboll leültette a padra.

“Folyamatos a verseny az elkapóposzton. Azért játszott keveset, mert úgy gondoltuk, hogy a többiekkel jobb esélyeink vannak a győzelemre”

– mondta a főedző (via New York Post).

A Giants legtöbb yarddal rendelkező elkapója jelenleg Richie James, akinek négy éves karrierje során 700 elkapott yardja sem volt korábban. A második a listán Sterling Shepard, majd Davis Sills következik. Golladay tehát egy alapvetően elég gyenge sorba nem tudja beverekedni magát, ami elég szomorú.

Az elkapó szerződése még két évig érvényes, jövőre 6,7 millió dollárt felszabadítva lehetne kivágni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!