Connect with us

Beharangozó

Az NCAA harmadik hetének négy legérdekesebb találkozója

Több helyen felborította a papírformát az egyetemi foci második fordulója, a kiemeltek közül többen is buktak, ez pedig arra enged következtetni minket, hogy ez a szezon is hasonlón kaotikus lehet, mint a tavalyi. A harmadik héten igazán magasan kiemelt találkozókat nem rendeznek, de így is találni fog mindenki magának érdekes meccseket.

Texas A&M Aggies (24) @ Miami Hurricanes (13)

A legrangosabbnak ígérkező találkozó a Texas A&M vendégjátéka lehet a Miami otthonában, ugyanis nem elég hogy két kiemelt csapat találkozik, de hemzsegni fognak a pályán a magasan jegyzett recruitok és potenciális korai körös játékosok a jövő évi drafton. A két csapat merőben más utat jár be egyelőre, a Miami egyre feljebb kapaszkodik két meggyőző győzelmének köszönhetően, ellenben Jimbo Fischer együttese éppen hogy csak elcsípett egy kiemelt helyet múlt heti arcpirító veresége után.

Kikre figyeljünk és hol dőlhet el a mérkőzés?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!