Connect with us

Hír

Duane Brown és még pár falember IR-re került

Nincs szerencséje a Jetsnek a támadófalemberekkel. Azok után, hogy a csapat elveszítette Mekhi Bectont az egész idényre egy térdsérülés miatt, most a helyére igazolt Duane Brown is kiesett legalább négy hétre, miután a válla miatt IR-re tette a csapat.

A 36 éves falember 2008-ban első körös volt és egészen 2017-ig erősítette a Houston Texanst, az elmúlt években pedig a Seahawks játékosa volt. Pályafutása során 203 meccsen lépett pályára, mindegyiken kezdőként, ötször lett Pro Bowler és háromszor All-Pro. A tavalyi szezonja nem volt jó, nyolc sacket és 33 nyomást engedett (előtte három év alatt engedett ennyi zsákolást), de összességében még így is nagyon hasznos játékos és nagy segítség lehetett volna a Jets számára. A kialakult helyzet miatt George Fant vélhetőleg visszamegy majd a fal bal oldalára, a jobb oldalon pedig az újonc Max Mitchell kezdhet.


Brown mellett még három falember került sérültlistára.

A Texansnál a veterán pass rusher Mario Addisonnak kell legalább négy meccset kihagynia, bár talán ez a legkevésbé fájó kiesés, hiszen Jonathan Greenard, Ogbonnia Okoronkwo és Jerry Hughes mellett csak rotációs lett volna.

A Cardinalsnál a Billstől az előszezonban csere formájában megszerzett guard Cody Ford került IR-re a bokája miatt. A helyére egy ismerős arcot szerződtetett a csapat, a Giants gyakorlócsapatából Maxx Garcia érkezik az aktív keretbe. A kezdőben várhatóan Will Hernandez és Justin Pugh kap szerepet, amennyiben utóbbi tudja vállalni a játékot (kérdőjeles a státusza).

A Lionsnél pedig a másodéves belső védőfalember Levi Onwuzurike került sérültlistára. A falból Josh Paschal és Romeo Okwara is hiányzik már, ami nem épp a legjobb előjel a liga egyik legjobb támadófala (Eagles) ellen. DT poszton a veterán Michael Brockers és a másodéves Alim McNeil kezdhet vasárnap, viszont mélység egyáltalán nincs mögöttük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!