Connect with us

Hír

Egyre aggasztóbb David Bakhtiari egészsége

Egy hete még úgy tűnt, hogy az elit left tackle David Bakhtiari végre visszatérhet a Packers kezdőjébe. A falember végül azonban nem lépett pályára a Vikings ellen és már több forrás (Green Bay Press-Gazette) is azt írja, hogy a Bears elleni mérkőzésen sem fog játszani.

A Packers bal oldali tackle-je bő másfél éve, a 2020-as idény 16. fordulójában szakította el az ACL-ét. Azóta háromszor is műteni kellett a térdét és csak egy fél meccsen tudott játszani, de nem úgy néz ki, hogy ez most megváltozik. Az előző héten szerdán és csütörtökön is limitált edzésmunkát végzett, aztán hirtelen kiülte a pénteki edzést és nem lépett pályára. Most szintén limitáltan gyakorolt szerdán, állítólag “jó edzése volt”, de csütörtökön már megint nem edzett, ami sok szurkolót és szakértőt is aggodalommal töltött el.

Az orvosi leletek nélkül csak tippelni lehet, mi a helyzet Bakhtiari térdével, az ugyanakkor optimizmusra adhat okot, hogy a csapat korábban átalakította a szerződését, vagyis hosszabb távra terveznek vele. Amennyiben viszont rosszabb a helyzet a vártnál és nem tud visszatérni a pályára (vagy nem a megfelelő formában), úgy az idei átalakítás miatt 2023-ban 23 millió dollárnyi halott pénz keletkezne az elcserélése/kivágása/visszavonulása után.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!