Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 2. forduló

Véget ért a 2. forduló 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokságban, mi pedig érkezünk a heti összefoglalónkkal és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Továbbra is nagyon erős a mezőny, minden liga nyertesének sikerült átlépni a 200 pontos határt. A legjobbak legjobbja a héten FK Terrorgebin lett, ráadásul egy szinte tökéletes csapattal, miközben a legnagyobb arányú győzelmet is ő aratta. Duplázni viszont nem lehet, így a második legnagyobb arányú győzelmet jegyző FearTheJags viheti haza a páros főzdetúrát (266,42 pontot szerzett 144,98 pont ellenében), míg a tökéletes csapatért járó nyeremény Hamué, aki egyetlen pontot sem hagyott a padon:

Ez előző héttel ellentétben Terrorgebinnél az offense vitte a prímet, a Dolphins trióját leszámítva mindenki itt volt, aki nagyot ment a fordulóban. A védelemre sem lehet persze panasz, hárman is 10+ pont fölött termeltek, plusz a Bills védelem is 20 pontot tett a közösbe:

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!