Connect with us

Érdekességek

Kevin Stefanski már háromszor nyert a Steelers ellen, ami Browns mércével rekord

A Browns 1999-ben tért vissza Clevelandbe (pontosabban alapították újra), azóta pedig 12 edzője volt a franchise-nak. Közülük mindössze Kevin Stefanski mondhatja el magáról, hogy – a rájátszást is számolva – háromszor is legyőzte a csoportrivális Steelerst.

A csapat edzője 1999 és 2000 között Chris Palmer volt, aki 5-27-es mutatót tudott felmutatni. Őt Butch Davis követte, aki négy évig irányította a franchise-t és egyszer rájátszásba is jutott (igaz ott egyből kikapott), a 24-35-0-s mérlege pedig a második legjobb Stefanskié mögött (utóbbi 21-15-ös mutatóval rendelkezik (58,3 százalék) és 1-1-es mérlege van rájátszásban). Utána sorrendben Romeo Crennel, Eric Mangini, Pat Shurmur, Rob Chudzinski, Mik Pettine, Hue Jackson és Freddie Kitchens kapott még bizonyítási lehetőséget, de egyikük sem érte el még a 40 százalékos győzelmi mutatót sem, illetve a rájátszásba sem tudtak bejutni.

Ezt követően érkezett a csapathoz Kevin Stefanski, aki első évében rögtön 11-5-ös mérleget ért el és bejutott a rájátszásba, amihez ráadásul az is kellett, hogy a csapat megverje a tartalékos Steelerst a szezonzárón. A PO-ban aztán ismét összeakadt a két gárda és egy nagyszerű meccsen 48-37-re nyert a Browns. A tavalyi idény már nem sikerült olyan jól, a sérült Baker Mayfielddel csak 8-9-es mérleg jött össze, ráadásul a Steelers is oda-vissza megverte a csapatot. Idén viszont még Jacoby Brissettel is jól kezdett a Browns, Stefanski pedig a Pittsburgh legyőzésével (6,5 pontos underdogként) házi történelmet írt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!