Connect with us

Hír

Kivágta tavalyi harmadik körös futóját a 49ers

A 49ers, vagy még inkább Kyle Shanahan nem igazán tud futót draftolni, vagy futót igazolni. A legújabb ezzel kapcsolatos hír, hogy a csapat menesztette a tavaly draftolt Trey Sermont, akiért felcseréltek a harmadik körben – írja Field Yates.

Azok a futók, akikbe sokat fektetett a 49ers, mind megbuktak a csapatnál. Ilyen volt Sermon mellett a 30 millióért igazolt Jerick McKinnon, a 10 millióért szerződtetett Tevin Coleman vagy Joe Williams, akiért a negyedik körbe cserélt fel a gárda. Ellenben akik a draft végén vagy az után érkeztek, jobban teljesítettek, főleg a befektetett tőkéhez mérten: Raheem Mostert, Matt Breida, Jeff Wilson, Eli Mitchell.

Sermon mindössze 167 yardot és egy TD-t jegyzett tavaly, nem tudott pályára kerülni a hatodik körös újonc Elijah Mitchell mellett, aki viszont 1100 scrimmage yardot és 6 TD-t szállított. Idén nagyon pozitívan nyilatkozott róla a vezetőség, hogy milyen jó tábora volt, ehhez képest egy év után lapátra tették. Nélküle Mitchell mögött Jeff Wilson, az újonc Tyrion David-Price és Jordan Mason alkotja a futó egységet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!