Connect with us

Hír

Lamar Jackson és Jalen Hurts is szeptember hónap legjobbjai közt

Az NFL a jelek szerint már októberinek veszi a 4. forduló nyitómeccsét, ugyanis ma kiadták szeptember hónap legjobb játékosainak járó elismeréseket. 

NFC

Az Eagles veretlen jelenleg, ebben pedig nagy szerepe van a harmadéves Jalen Hurtsnek, így ő lett a hónap legjobb támadója az NFC-ben. Az irányító összesen 67,3 százalékos pontossággal passzolt 916 yardot, 4 TD-t és csak egy interceptiont, emellett a földön is hozzátett 167 yardot és három hatpontost. A védőknél meglepetésre nem Micah Parsonst, hanem a Buccaneers linebackerét, Devin White-ot díjazták, aki 24 tackle-t, 3 sacket, két leütött labdát és egy kierőszakolt fumble-t jegyzett három meccsen. A speciális egységben a 49ers puntere, Mitch Wishnowsky kapott elismerést, miután 14 puntból 46,8 yardot átlagolt, a leghosszabbja 74 yardra szállt, és hat darab is a 20 yardoson belül landolt.

AFC

Egyetlen csapat sincs a ligában, amely több touchdownt szerzett volna, mint Lamar Jackson egyedül (12). Így hát nem lehet meglepő, hogy a Ravens irányítója lett a hónap legjobb támadója az AFC-ben, karrierje során másodszor. Jackson a levegőben 56/88, 749 yard, 10 TD, 2 INT, a földön 243 yard, 2 TD statisztikát tudott felmutatni szeptemberben. A védők közt a Dolphins pass rusherét, Melvin Ingramet díjazták, aki két sacket, egy leütött passzt, egy kierőszakolt- és két összeszedett fumble-t, illetve egy touchdownt szerzett. A speciális egységben a Chiefs puntere, Tommy Townsend kapott elismerést, miután 55,5 yardos átlagot tudhatott magáénak 11 punt során, amiből az egyik 74 yardra szállt. Emellett öt rúgása is a 20 yardoson belül landolt.

Újoncok

A hónap támadó újonca a Saints elkapója, Chris Olave lett, aki 17 elkapásból 268 yardot tett be a közösbe – ilyen ütemben 1518 yarddal zárna, ami újonc rekord lenne. A védők közt a Jaguars linebackerét, Devin Lloydot díjazták, aki 24 tackle-t, 6 leütött labdát és 2 interceptiont jegyzett eddig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!