Connect with us

Hír

Lehet, hogy Andy Dalton fog kezdeni a Saintsben vasárnap?

A Saints vasárnap Londonban játszik a Vikings ellen, azonban elképzelhető, hogy kezdő irányítója nélkül teszi mindezt. Jameis Winston már hetek óta törött csigolyákkal játszik, ráadásul a bokája is megsérült, így nem is edzett még a héten – pedig Dennis Allen azt mondta, ez csütörtökön jó eséllyel meg fog történni. Ez ma még változhat, de jelen pillanatban bőven van esély arra, hogy Andy Daltont láthatja a Tottenham Stadium közönsége a Saints kezdőjében, hiszen egész héten ő edzett az első sorral.

Dalton játszott már egyszer Londonban, ráadásul épp Kirk Cousins ellen 2016-ban egy Washington-Cincinnati meccsen (habár azt a Wembley-ben rendezték). Az a találkozó egy 27-27-es döntetlennel zárult, Dalton 27/42, 268 yard, TD, INT lőlapot tudott felmutatni.

A Saintsnél elég sok a sérült a találkozó előtt, hiszen az elkapó Michael Thomas sem edzett a héten, illetve limitált volt a futó Alvin Kamara, a jobb oldali tackle Ryan Ramczyk, az elkapó Jarvis Landry, a guard Andrus Peat, a cornerback Paulson Adebo és a safety Marcus Maye is – hogy csak a kezdőket említsem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!