Connect with us

Érdekességek

Matt Ryan a hétvégén átlépheti a 60 ezer yardos határt

Matt Ryan első meccsére készül az NFL-ben, amikor nem a Falcons mezét ölti magára. A Colts újdonsült irányítója pedig egyből egy elég impresszív mérföldkövet érhet el most vasárnap a Texans elleni mérkőzésen: beléphet a 60 ezer passzolt yarddal rendelkező irányítók szűk körébe.

Eddig mindössze 7 QB volt képes arra, hogy 60.000 yardot passzoljon az NFL-ben, hozzájuk csatlakozhat Ryan, amennyiben legalább 265 yardot dobál össze a Houston otthonában. Ha ez sikerül, akkor 223 meccs alatt éri el ezt a határt, amivel a második leggyorsabb lenne, aki ezt összehozza (Drew Brees volt eddig a leggyorsabb 215-tel).

A 60 ezres klubba jelenleg Tom Brady, Brees, Peyton Manning, Bret Favre, Ben Roethlisberger, Philip Rivers és Dan Marino tartozik. Ryan jelenleg 24.785 yarddal van lemaradva a listavezető Bradytől.

Ryannek egyébként 73 olyan meccse volt eddig, amikor 300+ yardot passzolt, ebben csak négyen vannak előtte az örökranglistán. Ha még egy ilyet összehoz, akkor beéri Riverst, és csak hárman lesznek előtte: Brees 123-mal, Brady 108-cal és Manning 93-mal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!