Connect with us

Hír

Nem kell limitálni Staffordot a sérülése miatt

Matt Stafford egyáltalán nem lépett pályára az előszezonban, ahogy gyakorlatilag egyetlen kezdő sem a Ramsnél. Az irányító körül azonban a nyáron felröppentek hírek, hogy nincs teljesen rendben a karja, a könyöke, ezért sokáig limitált edzésmunkát végzett. Sean McVay elmondása szerint azonban a Bills elleni nyitómeccsen semmiféle limitáció nem lesz Stafford kapcsán, akkor is teljesen komfortosak, ha 50-55 alkalommal kell passzolnia a meccsen.

A TheAthletic információi szerint Staffordnak ez az íngyulladása már a tavalyi szezonban is megvolt, habár edzést nem hagyott ki és a sérülésjelentésre sem került fel. A csapat pedig úgy tervezi menedzselni a helyzetet, ahogy a 2021-es szezonban is tette, amikor látszólag nem okozott ez problémát, hiszen bajnoki címet is szerzett a gárda.

McVay szerint nagyon jó tervük van a helyzet kezelésére, úgyhogy a főedző – publikusan – nem aggódik, és Stafford is teljesen jól érzi magát, készen áll a játékra. Kíváncsian várjuk csütörtök esti nyitómeccset, persze nem csak emiatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!